Αναζήτηση
        
Η εταιρία Pre Press Εκτυπώσεις Δουλειές μας My Photo Gallery Όροι Χρήσης Επικοινωνία


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Επιτοίχια ημερολόγια

Φέτος το ημερολόγιο που θα κρεμάσετε στον τοίχο σας θα είναι μοναδικό! Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο με φωτογραφίες που αγαπάτε και θέλετε να βλέπετε κάθε μήνα ή ακόμα και κάθε μέρα!

ευχαιτήριες κάρτες

Διατίθενται στις διαστάσεις: 21x29,7 εκ., 28X21,5 εκ. και 28x43 εκ.. Δέσιμο στην κορυφή ή στο κέντρο με σπιράλ.

Σημειώστε τις συναντήσεις και τα γεγονότα που δεν πρέπει να ξεχάσετε! Συμπληρώστε τα σχόλια σας και επιλέξτε τις αργίες που επιθυμείτε να βλέπετε από οποιαδήποτε χώρα! Χρησιμοποιήστε την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρεται από πρότυπα, clipart κ.α για να το κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστό!

Επιτραπέζια Ημερολόγια

Το ημερολόγιο σας θα σας ενημερώνει όχι μόνο με τις κλασικές πληροφορίες αλλά και με αυτές που εσείς δεν θέλετε να ξεχάσετε με τίποτα! Συναντήσεις γονέων & κηδεμόνων, γενέθλια κολλητού φίλου, επέτειο του μπαμπά και της μαμάς και όσα ακόμα θέλετε να θυμάστε!

ευχαιτήριες κάρτες

Κάθετο και οριζόντιο ημερολόγιο. Διατίθεται στις διαστάσεις: 14x21 cm και 21x14 cm. Το δέσιμο γίνεται στη μέση με σπιράλ, ανάμεσα στο πάνω και το κάτω μέρος του ημερολογίου σας.

Μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες όχι μόνο για κάθε μήνα αλλά και για κάθε μέρα! Το ημερολόγιο το δημιουργείτε εσείς και έχετε τη δυνατότητα να το εμπλουτίσετε με τα πολλά στοιχεία που σας παρέχει το MyPhotoGallery αλλά κυρίως με τα δικά σας!


Κατηγορίες Προϊόντων
PHOTOBOOKS
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ΑΦΙΣΑ / ΚΑΜΒΑΣ
ΙΔΕΕΣ / ΔΩΡΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έταιρικά Νέα

Νέα Προϊόντα

Τρέχουσες Προσφορές

Newsletter signup
Για να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία και προσφορές, δώστε μας το e-mail σας.

Sitemap Οικονομικά Στοιχεία Επικοινωνία Colourunit Copyright © 2010 Design & Development by Icop