Αναζήτηση
        
Η εταιρία Pre Press Εκτυπώσεις Δουλειές μας My Photo Gallery Όροι Χρήσης Επικοινωνία


PHOTOBOOKS

Photobook με σκληρό εξώφυλλο

Δημιουργήστε το δικό σας photobook με στιγμές ζωής που θέλετε να μείνουν αξέχαστες! Μοναδικό δώρο για εσάς και για τους ανθρώπους που αγαπάτε!

ευχαιτήριες κάρτες

Κάθετα, οριζόντια και τετράγωνα photobooks με σκληρό εξώφυλλο. Διατίθενται σε έξι διαστάσεις: 21x29 cm, 29x21 cm, 27x27 cm, 21x14 cm, 14x21 cm και 20x20 cm.

Το MyPhotoGallery σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε photobook για κάθε περίσταση! Με τόσες πολλές επιλογές σε φόντο, χρώματα, μεγέθη, πλαίσια κ.α αποκλείεται να υπάρχει άλλο photobook ίδιο με το δικό σας!


Photobook με μαλακό εξώφυλλο

Μπορείτε να συλλέξτε τις φωτογραφικές αναμνήσεις σε ένα Photobook! Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δημιουργική! Το επαγγελματικό δέσιμο, η άριστη ποιότητα εκτύπωσης και οι προσωπικές σας επιλογές θα σας κάνουν να το λατρέψετε!

ευχαιτήριες κάρτες

Οριζόντια και τετράγωνα photobooks με μαλακό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο. Διατίθενται σε δύο διαστάσεις: 21x14 cm και 20x20 cm.

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή του greekbooks.gr MyPhotoGallery και ξεκινήστε την δημιουργία του δικού σας photobook! Η διαδικασία πολύ εύκολη και καθόλου χρονοβόρα.Κατηγορίες Προϊόντων
PHOTOBOOKS
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ΑΦΙΣΑ / ΚΑΜΒΑΣ
ΙΔΕΕΣ / ΔΩΡΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έταιρικά Νέα

Νέα Προϊόντα

Τρέχουσες Προσφορές

Newsletter signup
Για να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία και προσφορές, δώστε μας το e-mail σας.

Sitemap Οικονομικά Στοιχεία Επικοινωνία Colourunit Copyright © 2010 Design & Development by Icop