Αναζήτηση
        
Η εταιρία Pre Press Εκτυπώσεις Δουλειές μας My Photo Gallery Όροι Χρήσης Επικοινωνία


Digilab
 

Σχεδιάστε το δικό σας photobook!

Τα photobooks κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτι٥ήσεις των καταναλωτών για την εκτύπωση και αρχειοθέτηση των φωτογραφιών τους. Σε διαστάσεις A4 ή A3, σπιράλ, ντοσιέ ή βιβλιοδετημένο, με δικό σας στήσιμο ή δικές μας ιδέες, μπορείτε να έχετε πολύ γρήγορα ένα όμορφο προσιτό album. Τα photobooks είναι μια ιδιαίτερη λύση για εντυπωσιακά portfolio ή ειδικά δώρα. Eτοιμάζονται και τυπώνονται στο εργαστήριο μας, σε ποιοτικό φωτογραφικό χαρτί ή fine art, με γυαλιστερή ή ματ πλαστικοποίηση. με δεδομένη την κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης που προσφέρουμε και φτιάχνονται πάντα για να ικανοποιήσουν εσάς και να εντυπωσιάσουν τους άλλους! Ένα photobook είναι υπέροχο δώρο: αναμνηστικό μιας εκδρομής, διακοπών, εκδήλωσης, αλλά και ένα επαγγελματικό ή προσωπικό portfolio σε στυλ ακριβώς όπως το επιθυμείτε.


Photobook ταξιδιωτικών αναμνήσεων

Δημιουργείστε ένα φωτογραφικό βιβλίο με τα αγαπημένα σας ταξίδια.


Photobook γάμου

Δημιουργείστε το δικό σας βιβλίο με αναμνήσεις από την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, τον γάμο σας!


Το πάρτι μου σε photobook

Το παιδικό του πάρτι και όλες οι χαρούμενες στιγμές μέσα σε ένα βιβλίο!


Επαγγελματικό Photobook

Φτιάξτε το επαγγελματικό ή προσωπικό portfolio που θα περιλαμβάνει δείγματα από τις δουλειές σας. Ένας γρήγορος τρόπος να αναδείξετε τα επιτεύγματά σας!


Οι πρώτες του μέρες σε photobook!

Φτιάξτε το βιβλίο που θα θέλει να έχει για πάντα δίπλα του. Ένα υπέροχο δώρο στο παιδί σας για να θυμάται τα πρώτα του βήματα.


Κάρτες, προσκλήσεις, αφίσες!

Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε μόνοι σας προσωπικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες, φωτογραφικές καρτολίνες, προσκλητήρια βάπτισης ή γάμου, ακόμα και τις προσωπικές σας αφίσες σε καμβά. Μέσα απο την σελίδα  επιλέξτε τη μακέτα της αρεσκείας σας. Όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στα δείγματά μας τροποποιούνται από εσάς εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χαρτιών καθώς και η πλαστικοποίησής τους


Ημερολόγια τοίχου

Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο σε διαστάσεις Α4 ή Α3, με τις δικές σας αγαπημένες φωτογραφίες καθώς και με τις προσωπικές σας υπενθμίσεις μπορείται να έχετε πολύ γρήγορα ενα όμορφο δικό σας ημερολόγιο. 

 

Κατηγορίες Προϊόντων
PHOTOBOOKS
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ΑΦΙΣΑ / ΚΑΜΒΑΣ
ΙΔΕΕΣ / ΔΩΡΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έταιρικά Νέα

Νέα Προϊόντα

Τρέχουσες Προσφορές

Newsletter signup
Για να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία και προσφορές, δώστε μας το e-mail σας.

Sitemap Οικονομικά Στοιχεία Επικοινωνία Colourunit Copyright © 2010 Design & Development by Icop