Αναζήτηση
        
Η εταιρία Pre Press Εκτυπώσεις Δουλειές μας My Photo Gallery Όροι Χρήσης Επικοινωνία


Καλώσορίσατε στην Colourunit
  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1988. Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της προεκτύπωσης ως ατελιέ γραφικών τεχνών, κατακτώντας μεγάλο κύκλο εργασιών. 22 χρόνια μετά, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, ανανεωνόμαστε, δημιουργούμε και προτείνουμε ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις επικοινωνιακές σας αναγκες.

  Συνεχίζουμε δυναμικά στον χώρο των γραφικών τεχνών με μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή και μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Στόχος μας είναι η διαρκής ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας, σε συνδιασμό με τις εξελίξεις της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, ενώ παράλληλα διατηρούμετον ιδιαίτερο και προσωπικό χαρακτήρα της επιχείρησής μας. Έχουμε συνεργαστεί με μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου όπως: Artpublica, Bolt, BBDO, Civitas, DDB, McCann, Scholz & Friends, Spot, TBWA, Team Athens, Yellow και άλλες...

  Η ανάγκη για απόλυτη συνάφεια εκτυπωτικής ποιότητας και ευκρίνειας και η πιστή απόδοση της εκάστοτε δημιουργίας, μας οδήγησαν στην απόκτηση δικού μας πιεστηρίου τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Τρέχουσες Προσφορές

Δείτε όλες τις προσφορές

Έταιρικά Νέα

Νέα Προϊόντα

Newsletter signup
Για να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία και προσφορές, δώστε μας το e-mail σας.

Sitemap Οικονομικά Στοιχεία Επικοινωνία Colourunit Copyright © 2010 Design & Development by Icop